Compania INTRAMED este importator de aparatura medicala si instrumentar chirurgical de calitate superioara. Domeniile medicale pentru care oferim produse si servicii sunt : fizioterapie, balneoterapie si recuperare fizica, dermatologie, chirurgie. Aparatura de fizioterapie acopera toata gama de tratamente: electroterapie, terapie combinata, laserterapie, terapie cu ultrasunete, unde scurte si microunde, magnetodiaflux, vacuumterapie, terapie cu unde de soc (shockwave) si crioterapie, TECAR, Diapuls.

Oferim cazi si dispozitive pentru balneo si hidroterapie: cazi galvanice, cazi pentru hidroterapie si bai de plante, cazi speciale pentru terapie hidroacvatica (cazi Hubbard, cazi cu dus subacval), dusuri si cazi speciale pentru membre, cuptoare si malaxoare pentru parafina si namol. Pentru dermatologie punem la dispozitie cabine si lampi pentru (P)UVA si UVB terapie.

Instrumentarul chirurgical este deodebit de variat, produs in Germania, din otel de inalta calitate, pentru care producatorul GEOMED®  ofera 10 ani garantie.  Cu o traditie de aproape 100 de ani, astazi, gama de produse include instrumente pentru chirurgie generala, ortopedie, neurochirurgie, ginecologie, ORL, urologie, gastroenterologie, diagnoza, chirurgie toracica si vasculara, micro-chirurgie, stomatologie, precum si echipament destinat sterilizarii. De asemenea, datorita unei stranse colaborari cu chirurgi din clinici de renume, Geomed a creat numeroase instrumente speciale, inedite si adaptate noilor tehnici chirurgicale, patentate cum ar fi:  ASSISTO® – un sistem de brate articulate sau  familia de clesti pentru ortopedie Hercules®.

 


Suntem reprezentantii unor firme de renume in domeniul pe care il reprezinta, cum ar fi Gymna Uniphy N.V. Belgia, E.M.E. Phisio Italia pentru fizioterapie si reabilitare, GEOMED GmbH pentru instrumentar chirugical, Mediprogress Slovacia pentru cazi balneoterapie, Nouvag AG Elvetia pentru micromotoare si aspiratoare chirurgicale, Ferrox Italia pentru kinetoterapie, Heuser GmbH Germania pentru cuptoare parafina si namol.
Colaborarea noastra cu producatorii nu se rezuma doar la intermedierea vanzarii ci, prin prezenta periodica a reprezentantilor nostri la cursurile de pregatire si formare, putem pune la dispozitie la randul nostru clientilor nostri, informatiile actuale si moderne despre tehnologiile implementate, precum si de service calificat si prompt. Valorile ce stau la baza produselor si serviciilor oferite: Calitate, Inteligenta, Intuitivitate, Atractivitate.

Alegerea unui produs superior calitativ inseamna timp de utilizare indelungat, fara pauze si reprogramari ceea ce duce in timp la realizarea de economii si nu la cheltuieli inutile.

Aparatele sunt realizate in stransa colaborare cu diversi specialisti si institute medicale renumite in domeniu, beneficiind astfel de cele mai noi tehnologii si protocoale terapeutice.  Astfel, prin software-ul updatabil, putem pune la dispozitie noile protocoale de tratamente.

Ca o tendinta a lumii moderne tehnologizate si informatizate, produsele noastre au design si software intuitiv, rational si usor de utilizat.

Pe langa tehnologia inclusa intr-un aparat, facila utilizatorului, ceea ce conteaza este imaginea pe care o creeaza amplasarea aparatului in cabinet. Design-ul acestuia, usurinta cu care este utilizat, informatiile pe care le poate oferi instant sunt foarte importante si pot oferi siguranta si incredere pacientilor, ceea ce va duce la realizarea de terapii complete si complexe, cu rezultate deosebite atat pentru pacient, cat si pentru terapeut.


Certificari: INTRAMED este marca inregistrata – Certificat de inregistrare a marcii nr. 126018/2012 emis de Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci.
Managementul calitatii SR EN ISO 9001:2008
Managementul mediului SR EN ISO 14001:2005
Aviz Ministerul Sanatatii pentru import, distributie, reparare, mentenanta si punere in functiune/instalare
Certificat NCAGE – cod NATO de agent economic
Autorizatie pentru furnizarea de instalatii radiologice emisa de C.N.C.A.N